پیش‌بینی محل مصرف مازاد درآمدهای نفتی

محل مصرف مازاد درآمدهای نفتی پیش بینی شد.

به گزارش «دنیای بورس» به نقل از ایسنا، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ گفت که براساس مصوبه این کمیسیون مازاد درآمدهای نفتی صرف زیرساخت‌های هسته‌ای و تحقیقات کاربردی خواهد شد.

رحیم زارع در نشست خبری ظهر شنبه در تشریح آخرین مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ گفت: براساس مصوبه این کمیسیون، پیش‌بینی شده در حوزه فروش نفت در صورتی‌که مازاد فروش نفت بیش از آنچه در بودجه پیش‌بینی شده داشته باشیم، دولت مکلف است منابع حاصله از این درآمد را برای طرح‌های تملک دارایی سرمایه‌ای به‌ویژه طرح‌های حمل‌ونقل عمومی، تولیدی، دولت الکترونیک، آموزش، سلامت، محیط‌زیست و تحقیقات هزینه کند.

وی افزود: ما همچنین زیرساخت‌های آموزشی، زیرساخت‌های هسته‌ای و تحقیقات کاربردی به ویژه در حوزه دفاعی، آب و فاضلاب و طرح‌های دانش‌بنیان بخش کشاورزی را نیز به هزینه‌کرد این بخش یعنی مازاد درآمدهای نفتی اضافه کردیم.

Submitted by admin on