سرمایه‌گذاری تاپیکو برای 2 طرح پلی الفین

هلدینگ تاپیکو قصد دارد همزمان با بهره‌برداری از پالایشگاه ستاره خلیج فارس اقدام به سرمایه‌گذاری و ساخت 2 طرح جدید پلی الفنینی درسیراف و ماهشهر کند.

نیپنا: محمدحسن پیوندی مدیرعامل هلدینگ تاپیکو درگفتگویی از بهره‌برداری پروژه پلی الفین سیراف و ماهشهر تا سال 2020 خبر داد و گفت: ظرفیت تولید محصولات پلی الفینی کشور تا 5 سال آینده افزایش خواهد یافت.

پیوندی درمورد برنامه‌های آینده مجموعه تاپیکو برای توسعه صنعت پتروشیمی خاطر نشان کرد: ما در حال برنامه ریزی برای ایجاد طرح‌های مختلف در صنعت پتروشیمی و نیز بنزین‌سازی هستیم که از میان آنها بهره‌برداری از پالایشگاه ستاره خلیج فارس در اولویت قرار دارد.

وی افزود: در نظر داریم از درآمد حاصل از پالایشگاه ستاره خلیج فارس، پروژه پتروالفین ماهشهر در فناوران و بعد پروژه سیراف را راه اندازی کنیم که بنا بر پیش‌بینی‌های صورت گرفته پروژه‌های پلی الفین شرکت تاپیکو تا سال 2020 به مرحله تولید می‌رسد.

وی تصریح کرد: بر اساس تجربه مجتمع پتروشیمی اراک، این واحد را به گونه‌ای راه اندازی می‌کنیم که ورودی مجتمع میعانات گازی و خروجی محصولات الفینی باشد

مدیرعامل تاپیکو ادامه داد: فاز اول پالایشگاه ستاره خلیج فارس با ظرفیت تولید 12 میلیون لیتر بنزین و گازوئیل یورو 4 تا پایان سال 1395 به بهره‌برداری می‌رسد و از آنجایی که 49 درصد ازسهام این پالایشگاه به تاپیکو اختصاص دارد می‌تواند از نظر مالی تامین‌کننده برنامه‌های آینده شرکت سرمایه‌گذاری تاپیکو برای توسعه صنعت پتروشیمی باشد.

وی اظهارکرد: بعد از بهره‌برداری از فازهای 2و 3 پالایشگاه ستاره خلیج فارس ظرف یک سال و نیم آینده پیش‌بینی می‌کنیم که بتوانیم علاوه بر صادرات بنزین از میعانات گازی پالایشگاه برای تولید محصولات الفینی در کنار پالایشگاه استفاده کنیم.

Submitted by admin on