دنیای بورس: به گزارش دنیای بورس به نقل از خبرگزاری مهر محمد خزایی، سرپرست کانون شرکتهای سرمایه گذاری سهام عدالت در پاسخ به این سوال که علت جاماندن ۱.۸ میلیون نفر از سهامداران عدالت چیست، گفت: آخرین بکآپ شرکتهای تعاونی که پس از ثبت نام آخرین مشمولین در حدود سال ۹۱ تکمیل شد، همین الآن نیز موجود است و اگر کسی بخواهد میتواند کلیه بکآپ ها را مشاهده کند که چه زمانی این اطلاعات برای سازمان خصوصی سازی ارسال شده است. همچنین بنا بر این اطلاعات مشخص است که از یک خانواده ۵ نفره به عنوان مثال دو نفری که در سازمان کد ملی شأن ثبت نشده، چه زمانی ثبت نام کردهاند و چه زمان اطلاعات آنها ارسال شده است.
وی ادامه داد: درباره اختلافی که در آمار بین شرکتهای تعاونی و سازمان خصوصی سازی به وجود آمده مقصر اصلی، سازمان خصوصی سازی است که اطلاعات را دریافت نکرده و یا بد دریافت کرده است.
خزایی گفت: افرادی وجود دارند که در شرکتهای تعاونی ثبت نام شدند، برگه سهام دارند و یک مرحله هم برای آنها توسط سازمان خصوصی سازی سود واریز شده است ولی در حال حاضر نام و اطلاعات آنها در سامانه سازمان خصوصی سازی ثبت نشده است؛ این موارد به وضوح تقصیر سازمان خصوصی سازی است.
وی ادامه داد: به عنوان یک نمونه دیگر، مستنداتی قانونی وجود دارد که برای شخص، برگه رسید بانکی صادر شده و او پولش را نیز از بانک گرفته است اما سهام دار نیست. موارد این چنینی زیاد است.
سرپرست کانون شرکتهای سرمایه گذاری سهام عدالت افزود: در مواردی فرد مورد نظر در افزایش سرمایهای که هر سال اتفاق میافتد نیز مشارکت میکرده و نامش هم در شرکتها ثبت شده است.
خزایی افزود: نزدیک به حدود ۱.۹ هزار نفر مغایرت وجود دارد که در حال جمعآوری مستندات مربوط به این ۱.۹ میلیون نفر از استانها هستیم.
وی با انتقاد از اظهارات معاون سازمان خصوصی سازی، گفت: سازمان خصوصی سازی تقصیر را گردن تعاونیها میاندازد اما از لحاظ قانونی، هر فرد بعد از پذیرش اولیه وقتی برگه سازمان چاپ شده و بر روی آن مهر تعاونی درج میشود، سهامدار است.
وی در پایان تاکید کرد: متأسفانه سازمان خصوصی سازی زیر بار این موضوع نمیرود ما نیز هر تلاشی که کردیم نتوانستیم کاری انجام دهیم و در حال حاضر مدارک را برای اقدام قضائی علیه سازمان خصوصی سازی جمع آوری کردهایم و در این زمینه مدرک به اندازه کافی وجود دارد.