روح‌الله عباس‌پور، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

تقویت بازار سرمایه به بهبود وضع اقتصاد کمک می‌کند

روح‌الله عباس‌پور، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با اشاره به شرایط اقتصادی و سیاسی کشور، بر نقش بازار سرمایه در مدیریت نقدینگی، مهار تورم و تقویت تولید تأکید کرد و گفت: اگر بورس به‌درستی تقویت شود، می‌تواند ضمن جذب سرمایه‌های مردمی، به بهبود وضعیت اشتغال و پایداری قیمت‌ها در کشور کمک کند.

به گزارش دنیای بورس به نقل از سنا ، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی،  با اشاره به شرایط اقتصادی و فضای روانی جامعه، گفت: در حال حاضر، فضای حاکم بر بازارها تحت تأثیر یک فشار روانی و موقت قرار دارد که به نوعی می‌توان آن را «حباب» دانست؛ و همان‌طور که از نامش پیداست، حباب دوام ندارد و در نهایت فرو می‌پاشد.

روح‌الله عباس‌پور، با اشاره به سوابق قبلی تحریم‌ها و فضای اقتصادی پیش از برجام افزود: ما پیش از این نیز با شش قطعنامه مواجه بوده‌ایم و اقتصاد ایران آن زمان نیز وضعیت خود را داشته است. اکنون نیز تحریم‌ها، در واقع ادامه همان مسیر گذشته است و تغییر جدی در ماهیت آن‌ها رخ نداده است.

عباس‌پور تأکید کرد: اگر بخواهیم تورم و گرانی را کنترل کنیم، راهکار اصلی آن هدایت نقدینگی به سمت بازار سرمایه است. زمانی که سرمایه‌های خرد مردم وارد بورس شود، به سمت تولید و مولدسازی هدایت می‌شود و این فرآیند باعث افزایش عرضه در اقتصاد خواهد شد. به دنبال آن، با کاهش فشار تقاضا، امکان کنترل پایدار قیمت‌ها فراهم می‌شود.

او افزود: یکی از روش‌های مؤثر برای کاهش تورم، تقویت بورس و فراهم‌سازی بستر مناسب برای جذب نقدینگی سرگردان است. در این مسیر، دولت و مجلس باید سیاست‌گذاری و حمایت لازم را انجام دهند تا بورس بتواند به‌عنوان یک ابزار قدرتمند، سرمایه‌ها را به سمت تولید سوق دهد.

عباس‌پور در پایان گفت: با هدایت سرمایه به سمت تولید، نه تنها تورم کنترل می‌شود بلکه اشتغال نیز بهبود می‌یابد و وضعیت اقتصادی کشور به سمت ثبات پیش خواهد رفت.

 

Submitted by khanghahi on