اقدام جالب پنس همزمان با آشوب هواداران ترامپ | ترامپ آنفالو شد! + تصویر

اقدام جالب پنس همزمان با آشوب هواداران ترامپ چه بود.

به گزارش «دنیای بورس»، خبر آنلاین نوشت: معاون اول رئیس جمهور فعلی آمریکا همزمان با شدت گرفتن اغتشاشات در کنگره عکس پس زمینه صفحه توئیتر خود را تغییر داد.

مایک پنس، معاون اول ترامپ، هِدِر صفحه خود در توییتر را به عکسی از بایدن و هریس اختصاص داد.پنس همچنین اکانت شخصی ترامپ را در توییتر آنفالو کرد، و هم‌چین تصویر هدر صفحه‌ی توییترش را به عکسی از کامالا هریس و جو بایدن تغییر داد.

کنگره امریکا تایید ریاست جمهوری بایدن را از سر گرفت

ايسنا هم نوشت: مجالس سنا و نمایندگان آمریکا از ساعت ۸ شب به وقت شرق آمریکا جلسه ثبت نتایج انتخابات سوم نوامبر آمریکا را که با پیروزی بایدن همراه بود، از سر گرفتند. این نشست با حمله طرفداران ترامپ به ساختمان کنگره نیمه تمام مانده بود.

پیش از آغاز دوباره نشست کنگره، نانسی پلوسی، رئیس دموکرات مجلس نمایندگان با ارسال یادداشتی به ۴۳۵ عضو مجلس نمایندگان گفت که برای تشکیل جلسه آماده شوند. پلوسی همچنین گفته: «ما حالا به تاریخ پیوستیم و بخشی از این تصاویر شرم‌آور را دنیا مشاهده کرد.»

مایک پنس به عنوان رییس این نشست نیز به محل سنا بازگشت. وی در آغاز دوباره این نشست گفت: امروز، روز سیاهی در تاریخ کنگره ایالات متحده بود. مسببین آشوب امروز در کنگره ما باید بدانید که شما پیروز نشدید. خشونت هرگز پیروز نمی‌شود.

Submitted by admin on